Tadici contraatacă devastator la Cristina Neagu: `Ce a crescut în jurul ei? E un vid!`

S-au încins spiritele în handbalul românesc, după ce CSM Bucureşti a câștigat greu meciul din deplasare, cu HC Zalău, scor 26-24. Cristina Neagu a sărit la atac, postând un mesaj dur pe Facebook.

”Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi.. la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună. Proud of us girls (Sunt mândră de noi, fetele!)”, a scris Neagu pe pagina oficială.

Gheorghe Tadici i-a dat imediat replica, prin intermediul gps.ro. „Nu poate spune asta o jucătoare care încasează un salariu pe care zece din echipa mea nu îl au. Când a zis că are niște probleme cu 7 contra 9, cred că s-a referit contra noastră. Așa apreciez eu.

Dacă luăm ultimele 3 minute, fără eliminarea pe un blocaj al lui Lazic, incorectă, și pe un refuz de a da eliminare la limita de roșu, la Mitrache, când mai erau un minut și 50 de secunde, nu ar fi câștigat. Este jenantă declarația ei”, a început Tadici.

„Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la CSM, de a justifica și de a comenta toate rezultatele, toate Final Four-urile ratate. Dacă se consideră că trebuie să ai un buget spre 4 milioane de euro pentru a câștiga campionatul și Cupa României…”, a mai punctat Tadici.

„Nu e prost cine cere, e prost cine dă!”

Fostul antrenor al naționalei a continuat și i-a arătat obrazul Cristinei. ”O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la națională în 2007, când antrenor era Tadici. Am fost singurul care a avut încredere în ea la CM din Franța. Dacă au trecut atâția ani pentru a trage aceste concluzii, o face doar pentru că urmează o deviză românească, o vorbă din popor: «Nu e prost cine cere, e prost cine dă».

O spun clar și răspicat: cel care e prost și dă este primarul Bucureștiului, Nicușor Dan! Se lasă păcălit așa cum s-a lăsat și Firea. O să punem mâna pe Cupa Campionilor, asta aud de atâția ani. Mai merge încă unul”, a comentat Tadici, pentru GSP.ro.

„Mi-ar conveni și mie să câștig un miliard pe lună, pentru două-trei ore de muncă pe zi. Și restul păcăleală! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro de euro buget…

Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi și au nevoie de ajutor pentru a câștiga. E lamentabil. Vreau să știu și eu ce a crescut în jurul ei. A crescut o Perianu, o Bazaliu, o Zamfir? Sau alte jucătoare care au fost în jurul ei, a crescut cineva? În jurul ei este un vid!”, a mai spus Tadici.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

De ce a lipsit Florinel Coman de la amicala dintre FCSB cu CS Mioveni: motivul este surprinzător

FCSB a câștigat al treilea meci din perioada de pregătire...

Conflict pe banca PSG! Lionel Messi si Kylian Mbappe, opinii diferite despre un coechipier

Viitorul lui Neymar (30 de ani) la PSG este incert în momentul de...

Parteneri
Recomandari