Suspendarea Simonei Halep l-a șocat! Un fost mare jucător român s-a enervat: ‘4 ani e enorm’

Suspendarea Simonei Halep l-a șocat pe Horia Tecău. Fostul jucător de tenis a avut o primă reacție după ce constănțeanca a fost suspendată 4 ani.

Antrenorul echipei de Billie Jean King Cup speră ca Simona Halep să-și poată recăpăta imaginea.

Suspendarea Simonei Halep l-a șocat pe Horia Tecău

Horia Tecău recunoaște că nu se aștepta ca Simona Halep să primească o suspendare atât de mare. ITIA a anunțat, marți, că românca a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Acum, fosta campioană mai are o singură cale, apelul la TAS. În cazul în care decizia nu se va schimba, Halep poate să revină în circuit pe 6 octombrie 2026, la vârsta de 35 de ani.

„E un moment foarte dificil pentru Simona. Suspendarea de 4 ani e una dură. Cumva simțeam că urma să vină o suspendare, având în vedere cât se tot analiza acest caz. Dar în sinea mea speram să fie cât mai mică. Mă gândeam că a stat deja un an și speram să mai stea încă vreo 6 luni. Ar fi fost o victorie.

Dar mi se pare enorm că a primit 4 ani. Eu îmi doresc ca ea să fie bine, să se simtă bine și să vadă că are parte de susținere. Toți cu care am vorbit sunt șocați. Știm cât de corectă e Simona și cât de mult a muncit. Credem în ea în continuare. Știu că se va apăra până la capăt pentru a arăta că e nevinovată și pentru a-și încheia cariera cu o imagine bună”, a declarat Tecău la emisiunea „Așii tenisului”, de la DigiSport.

„Mi se pare șocant ce s-a întâmplat”

„Nu e plăcut prin ce trece, dar noi suntem alături de ea. România e alături de ea. Am încredere că va trece peste și se va simți împăcată că lumea o crede. Avem speranța că la TAS suspendarea se va reduce. E foarte important pentru ea să mai joace și să arate că își încheie cariera in termenii ei și să simtă că a fost o jucătoare corectă.

Mi-ar plăcea ca cineva să-și asume responsabilitatea pentru această situație. Măcar pentru ea. Ca ea să știe «Poate am luat ceva contaminat, dar nu am luat-o conștient». Ar însemna mult. . Nu vreau să fac alte scenarii.

Mi se pare șocant ce s-a întâmplat. Nu știu ceva clar. Ceva nu se leagă. Halep e o femeie tânără. A realizat totul și a inspirat atâția copii. Trebuie să simtă asta. Asta e mai mult decât orice turneu pe care l-ar putea juca în viitor”, a mai spus fostul jucător.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed