Sunt și români care merg la Mondiale! Bifează fiecare ediție!

La fotbal, România nu a mai ajuns la un campionat mondial de 24 de ani! La tenis de masă, la fiecare ediție, atât seniorii, cât și juniorii, bifează această mare competiție!

Băieții lui Mădălin Ionașcu și fetele lui Viorel Filimon și-au făcut socotelile înaintea Mondialului din Tunisia, care va începe pe 4 decembrie! Elena Zaharia, campioana europeană de la U21, va concura în toate cele 4 probe.

 „Sunt în formă și simt că pot să le bat pe asiatice. Îmi doresc să mă întorc de la acest mondial cu 4 medalii”, spune  Elena Zaharia, componentă a lotului național de junioare de tenis de masă al României.

De fiecare dată când se califică la o asemenea competiție, Darius Movileanu, colegul Elenei de la „dublu mixt”, se simte extraordinar! „Merităm să fim aici și acum vrem să arătăm că suntem cei mai buni”, spune și Darius Movileanu, component al echipei naționale de juniori de tenis de masă a României.

Stau cu ochii pe Mondialul din Qatar

Puștii de la tenis sunt pasionați și de fotbal și, între două antrenamente, nu ratează nicio partidă de la Mondialul din Qatar! „Îmi place Real Madrid, Cristiano Ronaldo, iar la acest mondial țin cu Portugalia. Este singurul trofeu care îi lipsește lui Cristiano din palmares”, mărturisește Andrei Istrate.

„De când sunt mic sunt fanul Portugaliei, mă uitam la toate meciurile lor, plus că acolo joacă Cristiano Ronaldo”, recunoaște Darius Movileanu, extrem de curios cu cine ține colega lui Elena. Atât de curios încât ia singur microfonul. „Eu țin cu Brazilia pentru că îmi place de Neymar”, este categorică Elena Zaharia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed