Femeia celebră care s-a trezit cu poliţia la uşă! Sportiva a dat cărţile pe faţă. Ce a dezvăluit după ce s-a spus că este interzisă

Femeia celebră care s-a trezit cu poliţia la uşă! Sportiva a dat cărţile pe faţă şi a spus tot ceea ce s-a întâmplat. S-a aflat ce a dezvăluit vedeta după ce s-a spus că este interzisă. A trecut prin clipe incredibile în urmă cu puţin timp.

Probleme mari pentru o femeie celebră. Este vorba despre frumoasa gimnastă Olivia Dunne. Aceasta s-a trezit cu poliţia la uşă.

Femeia celebră care s-a trezit cu poliţia la uşă!

Olivia Dunne, dar şi Elena Arenas au încins tot internetul. Cele două gimnaste au devenit însp cunoscute în toată Planeta datorită postărilor pe Instagram. Au devenit adevărate staruri pe rețelele sociale. Odată cu notorietatea și banii, au apărut și unele probleme.

Cele două fac parte din echipa de gimnastică de la Louisiana State University. În urmă cu puţin timp, au primit vizita poliției la sala de antrenament. Olivia Dunne are peste 3,1 milioane de urmăritori pe Instagram și nu mai puțin de 6,8 milioane pe TikTok.

Faima din mediul online i-a adus sportivei contracte extrem de avantajoase și 2,3 milioane de dolari în conturi. De partea cealaltă, Elena Arenas nu are încă succesul colegei sale. Are doar puțin peste 100.000 de persoane pe Instagram.

Fotografiile sale au creat deja vâlvă și un urmăritor i-a scris chiar un comentariu. I-a transmis că pozele ei ar trebui interzise, deoarece sunt amețitoare.

Olivia Dunne ar fi fost implicată și într-un conflict în cadrul Universității. Nu a vrut însă să dea mai multe detalii. Autoritățile au apărut la ușa salii de antrenament de la LSU. Le-au sfătuit pe gimnaste ce să facă pentru a fi cât mai în siguranță.

”Unii oameni, uneori, întrec măsura și asta mă îngrijorează un pic. Polițiștii ne-au spus noile reguli de conduită pentru atleți, pentru a fi în siguranță, și un agent de securitate va călători cu noi peste tot. Ca femeie, nu ești responsabilă pentru modul în care te privește un bărbat”, a transmis Olivia Dunne, conform dailystar.co.uk.

„Elena Arenas este la același colegiu ca și Olivia Dunne, influencer care a făcut senzație pe internet. Cele două sunt bune prietene și postează des poze împreună, atât din viața personală, cât și din competițiile la care participă. Dunne a devenit milionară la vârsta de 18 ani, iar acum are o avere de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

Elena nu este însă foarte departe. Ea are 210.000 de urmăritori pe Tik Tok și peste 100.000 pe Instagram. Recent, Elena Arenas și-a copiat colega și a postat o poză din camera de hotel, în echipamentul celor de la LSU”, au scris de curând cei de la The Sun.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari