Sportiva celebră care l-a cucerit pe băiatul lui Laurenţiu Reghecampf! Imaginile care au încins internetul. Ce a putut să facă tânăra / Foto

Sportiva celebră care l-a cucerit pe băiatul lui Laurenţiu Reghecampf! Imaginile care au încins internetul. S-a aflat ce a putut să facă tânăra. Fanii virtuali au luat foc pur şi simplu când au văzut-o.

Băiatul lui Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu o tânără care arată fabulos. Luca, băiatul cel mare al antrenorului, este îndrăgostit până peste cap de iubita lui celebră.

Sportiva celebră care l-a cucerit pe băiatul lui Laurenţiu Reghecampf!

Băiatul lui Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu  Asiana Peng, fostă gimnastă în lotul olimpic al României. Luca şi asiana se află împreună de mai mult timp. Tânăra a devenit faimoasă în presa tabloidă după scandalul avut cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang. I-a acuzat pe cei doi că au oprit-o din drumul către Jocurile Olimpice.

Sportiva cu origini asiatice l-a cucerit definitiv pe băiatul lui Reghe. Tânăra care are aproape 55.000 de urmăritori pe Instagram postează imagini provocatoare. Asiana a postat o imagine din maşină, iar Luca nu a ezitat. A reacţionat imediat. „Frumoasa mea„ „Dulce, dulce”, i-a comentat fiul antrenorului.

Asiana Peng are 24 de ani şi s-a retras din sportul de performanţă. A absolvit Universitatea Româno-Americană și în momentul de față se ocupă de afaceri împreună cu partenerul său. De dragul ei, Luca s-a mutut definitiv în România, după ce mulți ani a locuit în Germania alături de mama sa, Mariana Pfeiffer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed