Specialiştii se revoltă! Anunţul momentului despre Simona Halep. Americanii au dat cărţile pe faţă în scandalul de dopaj

Specialiştii se revoltă! Anunţul momentului despre Simona Halep. Americanii au dat cărţile pe faţă în scandalul de dopaj. Îi iau apărarea campioanei noastre în războiul pe care îl are cu ITIA.

Simona halep este interzisă de la turnee de peste 8 luni. După ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open, românca este suspendată temporar din circuitul WTA.

Anunţul momentului despre Simona Halep

Acum, Simona Halep are parte de apărători de lux în scandalul de dopaj, care a scos-o din circuit din luna octombrie a anului trecut. ITIA a amânat din nou audierea Simonei. Aceasta trebuia să aibă loc pe 28 mai. Acum, ambele acuzaţii vor fi judecate împreună.

Jurnaliştii de la tennisworldusa.org o susţin pe Simona în lupta ei pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Cei de la ITIA au lansat o nouă acuzaţie la adresa româncei. Este vorba despre o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP).

„Cariera Simonei Halep este în pericol, dar ea are puterea să lupte. Totul a început la US Open. Cariera unei jucătoare puternice din România este supusă riscului. Suspendarea pentru dopaj, la care se adaugă şi noile acuzaţii, ar putea să reprezinte o lovitură dură pentru moralul oricărui jucător.

Dar este un singur lucru de spus. Simona este o luptătoare, un superstar, care a fost capabilă să treacă prin multe momente dificile. Aşa a păţit şi în înfrângerile din finalele de Grand Slam. Alte jucătoare poate nu aveau puterea să meargă apoi până la final.

Dar Simona a făcut asta. A câştigat Wimbledon şi Roland Garros, cele mai importante turnee din istoria tenisului. Dintr-o situaţie de acest gen, doar Simona poate fi capabilă să revină”, au scris americanii.

Simona aşteaptă acum o nouă dată a audierii. Dacă decizia de la tribunalul independent de la Londra nu va fi pe placul ei, o poate ataca imediat la TAS. Dacă va fi găsită vinovată, românca riscă o suspendare între 2 şi 4 ani. Asta ar însemna finalul carierei de jucătoare profesionistă.

Distribuie articol:

COMENTARII

7 COMENTARII

  1. Nu este posibil ce se intama cu Simona Halep , trebuie sa o susținem pentru ca este nevinovata.Este un om minunat și foarte corect! Rușine celor care fac aceste mizerii , care ii fac rău! Pentru ce vor sa o distrugă?

  2. Nu mai urmaresc tenisul din cauza acestei situatii in care este nominalizată Simona!Ceea ce nu înțeleg eu, este de ce nu atacă ea!Să dea in judecată această agenție la un alt tribunal!Atunci vor fi obligați să prezinte dovezile pe care susțin că le dețin!Are toate argumentele și mai ales motivele!Polonezul de la ITIA știe ce a făcut în activitatea lui sportivă și îi confundă pe toți cu el iar acum a găsit momentul in care să se prezinte ca fiind un luptător antidoping!!

  3. Cum spunea si Mourataglu, cei care se dopeaza cu adevarat, continua sa joace tenis. Cauta orice sa o doboare. 3 amanari si facatura cu pasaportul. Nu stiau de pasaport acum 8 luni? Urat ITIA.

  4. Părerea mea este că sa făcut o greșeală în cazul Simonei și acum cei in cauză nu știu sau nu vor să recunoască aceasta greșeală care iar costa atât ca imagine și mai ales financiar ,sa fie clar Simona NU a greșit cu nimic ,hai sa fim serioși la acest nivel nu te riști nici măcar apă sa bei dacă nu ai acceptul doctorului care se ocupa de tine ,forța Simona

  5. Totul e o scuze (curv…e)hotie pe fata, ITIA o mina de hoti invidiosi care traiesc pe spatele sportivilor si au dreptul sa decida soarta lor. Simona e romanca, sa fi fost una de-a lor era totul rezolvat de mult cu scuze si probabil despagubiri…Simona ramane in istoria tenisului o mare campioana indragita de tot mapamondul cu sau acuzatiile lor de (rahat).Pana la urma ei sunt nimeni, niste nimeni acuza si au dreptul sa oprimeze valori adevarate.

  6. Cei de la ITIA sunt corupți, lighioane, jigodii. Au descoperit chestia cu jurnalul biologic pentru a-și motiva amănările succesive, de fapt camuflari ale propriilor fărădelegi . Rușine! Acesta e un cuvânt ușor pentru mizeria pe care impostorii (xenofobii,antiromânii etc.) de la ITIA o fac marii noastre campionae Simona Halep. Să nu-i ajute Dumnezeu de nemernici! (Aurel).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed