Soția lui Dani Alves, făcută praf de apropiații brazilianului. Ce a putut să facă bruneta

Soția lui Dani Alves a fost făcută praf de fanii brazilianului. Joana Sanz a fost acuzată că se distrează prea mult, în timp ce partenerul ei se află după gratii de peste două luni. Alves a fost încarcerat sub acuzația de viol.

Între timp, Joana a declarat că are de gând să se despartă de fostul fotbalist. Cei doi au format un cuplu din 2015, de când fostul sportiv juca la Barcelona. S-au căsătorit în 2017, iar acum Joana a decis să divorțeze.

Joana Sanz a decis să divorțeze de Dani Alves

Soția lui Dani Alves a postat un mesaj pe contul de Instagram în care anunță separarea de fostul sportiv, după ce acesta a fost acuzat că a violat o tânără.

„Am ales să îmi fie partener de viață o persoană care în ochii mei era perfectă. Întotdeauna era acolo când aveam cea mai mare nevoie, întotdeauna m-a sprijinit, m-a motivat să cresc, a fost afectuos, atent.

Este foarte dificil de acceptat că acea persoană mă poate sfâșia în mii de bucăți. Cred că voi avea nevoie de ani întregi pentru a-mi șterge din minte felul în care mă privea, ca și cum aș fi fost cea mai specială femeie din lume.

Și da, sunt incredibilă, pentru că muncesc din greu, sunt independentă, inteligentă, profundă, afectuoasă, amuzantă, fidelă și sunt un om bun. Sunt un om atât de bun încât, în ciuda răului pe care mi l-a cauzat, încă sunt lângă el.

Sunt și voi rămâne lângă el, însă într-un alt mod. Îl iubesc și îl voi iubi întotdeauna. Cine spune că iubirea se uită se minte sau nu a iubit cu adevărat, dar eu mă iubesc, mă respect și mă prețuiesc mai mult.

Când ierți, doare mai puțin, așa că voi rămâne cu magia și închei această etapă din viața mea care a început pe 18 mai 2015″, a scris Joana pe contul său de Instagram.

Fratele lui Dani Alves, acuzații pentru Joana

Pe lângă asta, ea a postat mai multe videoclipuri în care pare că se distrează de minune.

Dată fiind situația, Ney Albes, fratele brazilianului, a acuzat-o pe tânără că l-a părăsit pe Dani în momentele cele mai grele ale vieții lui.

„Poți fi sigură că tot răul pe care îl faci se va întoarce împotriva ta, pentru că Dumnezeu este corect și ce semeni aia culegi”, a fost mesajul lui Ney Alves, potrivit Marca.

Dani Alves a fost pus sub arest preventiv la sfârșitul lunii ianuarie. El este acuzat că a violat o tânără într-un club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed