Sorana Cîrstea nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre fostul antrenor. A spus totul după victoria carierei

Sorana Cîrstea nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre fostul antrenor. A spus totul după victoria carierei. Secretul sportivei prin care reușește să cucerească turneul de la Dubai.

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului din Dubai, după ce a învins-o cu 2-6, 7-6(1), 6-2, pe Marketa Vondrousova, numărul 8 WTA.

Sorana Cîrstea nu s-a mai abţinut!

După meci, la conferința de presă, Sorana a mărturisit că în meciurile câștigate au ajutat-o condițiile care sunt la turneu. Jucătoarea de tenis a confirmat faptul că s-a despărțit de Thomas Johansson după Australian Open. Apoi, a ales să lucreze cu Peter Wessels.

„Sorana Cîrstea a spus că au ajutat-o timpul petrecut la Dubai, condițiile de aici și faptul că se antrenează pe terenuri similare.

Ea s-a despărțit de Thomas Johansson după Australian Open și lucrează cu Peter Wessels, antrenor care locuiește la Dubai, în timpul turneelor din Orientul Mijlociu. Va avea o formulă diferită pentru Indian Wells și Miami”, a relatat jurnalista Reem Abulleil, prezentă la turneul din Emirate.

Cîrstea a dat marea lovitură!

În prima parte a meciului, Sorana a fost condusă cu 2-6, 1-5, după care a salvat 6 mingi de meci, ducând meciul în decisiv, iar setul trei l-a câștigat cu 6-1. Pentru reușită, jucătoarea de tenis și-a asigurat un cec de 158.944 de dolari.

Pentru un loc în finala, românca trebuie să o învingă pe Jasmine Paolini, după care i se va asigura un cec de 308.320 de euro. Dacă va câștiga turneul Sorana va primi 523.485 de euro. Din toate turneele de tenis la care a participat de-a lungul carierei, Cîrstea a câștigat 9.141.783 de euro.

Sorana ocupă locul 21 în clasamentul virtual WTA. Dacă va câștiga meciul cu Paolini va urca mai sus de această poziție. Locul 15 WTA îl va ocupa Sorana Cîrstea dacă se califică în finala turneului de la Dubai. Dacă îl va câștiga, va ocupa locul 14 WTA. Cea mai înaltă poziție pe care sportiva a ocupat-o, a fost 21, în 2013.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed