Sorana Cîrstea a dat marea lovitură! Suma uriaşă pe care a pus mâna. Este aproape de performanţa carierei

Sorana Cîrstea a dat marea lovitură! Suma uriaşă pe care a pus mâna. Este aproape de performanţa carierei. Jucătoarea de tenis este în semifinalele  turneului de la Dubai. Asta după o partidă fabuloasă.

Sorana Cîrstea a învins-o pe cehoaica Marketa Vondrousova cu un scor de 2-6, 7-6 (1), 6-1, în sferturile de finală a turneului de la Dubai.

Sorana Cîrstea a dat marea lovitură!

În prima parte Sorana a fost condusă cu 2-6, 1-5, după care a salvat 6 mingi de meci, ducând meciul în decisiv, iar setul trei l-a câștigat cu 6-1. Pentru reușită, jucătoarea de tenis și-a asigurat un cec de 158.944 de dolari.

Pentru un loc în finala, românca trebuie să o învingă pe Jasmine Paolini, după care i se va asigura un cec de 308.320 de euro. Dacă va câștiga turneul Sorana va primi 523.485 de euro.

Din toate turneele de tenis la care a participat de-a lungu carierei, Cîrstea a câștigat 9.141.783 de euro.

Sorana ocupă locul 21 în clasamentul virtual WTA, iar dacă va câștiga meciul cu Paolini va urca mai sus de această poziție.

Locul 15 WTA îl va ocupa Sorana Cîrstea dacă se califică în finala turneului de la Dubai. Dacă îl va câștiga, va ocupa locul 14 WTA. Cea mai înaltă poziție pe care sportiva a ocupat-o, a fost 21, în 2013.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed