Sorana Cîrstea face anunţul momentului! Sportiva rupe tăcerea după eliminarea de la turneul din Dubai. Mesajul dat de româncă

Sorana Cîrstea face anunţul momentului! Sportiva rupe tăcerea după eliminarea de la turneul din Dubai. Mesajul dat de româncă pe rețelele de socializare după înfrângerea impotriva Jasminei Paolini.

Sorana Cîrstea a fost eliminată din turneul WTA Dubai după ce a fost învinsă în semifinale de Jasmine Paolini, cu scorul de 2-6, 6-7 (6).

Sorana Cîrstea face anunţul momentului!

La o zi după ce a părăsit turneul de 1000 de puncte de la Dubai, Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care mulțumește organizatorilor turneului pentru săptămâna parcursă. Jucătoarea de tenis nu se lasă influențată de rezultatele avute. Le-a transmis urmăritorilor săi că va continua să tragă din greu pentru a ajunge cât mai departe.

„Mulțumesc DDF Tennis Championships (n.r. organizatorul turneului) pentru această săptămână bună. Indiferent de rezultate, continuăm să tragem și să muncim din greu”, a scris Sorana, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

147.000 de euro, a primit Sorana pentru că a ajuns până în faza semifinalelor din partea DDF Tennis Championships. În cazul în care ar fi ajuns și în finală, suma pe care o încasa sportiva, ar fi fost de 285 de mii de euro. Pe lângă remunerația primită, Cîrstea a primit şi 390 de puncte în clasamentul WTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed