Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile după victroia carierei. Toată lumea a rămas mască

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile după victoria carierei. Toată lumea a rămas mască. L-a impresionat pe celebrul jurnalist portughez Jose Morgado, care este și un fan al jocului româncei.

Sorana Cîrstea s-a impus cu 2-6, 7-6 (1), 6-2 în fața cehoaicei Marketa Vondrousova, calificându-se astfel în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Dubai.

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea!

Îmediat după ce partida s-a terminat, Sorana a spus că „E revenirea carierei mele!”.

Pe contul oficial de Twitter, jurnalistul portughez Jose Morgado, i-a dedicat sportivei noastre câteva cuvinte. „Revenire IREALĂ din partea Soranei pentru a atinge cea de-a treia ei semifinală WTA 1000 din carieră, după Canada 2013 și Miami 2023. Sori a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a salvat șase mingi de meci în patru game-uri diferite, Marketa servind de trei pentru meci”, a scris jurnalistul în primul tweet dat.

„Cîrstea e la 12 (!) puncte de a debuta în Top 20 la 33 de ani. Face «un Mannarino». În cazul ei e chiar mai impresionant, căci a mai fost aproape de Top 20 în urmă cu mai bine de un deceniu. Niciodată nu e prea târziu!

Cîrstea vs. Paolini e o semifinală de WTA 1000. Ce șansă pentru amândouă”, a mai adăugat analistul portughez.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed