Final de drum pentru Sorana Cîrstea! S-a terminat partida cu italianca Jasmine Paolini. Un nou meci nebun pentru româncă

Final de drum pentru Sorana Cîrstea! S-a terminat partida cu italianca Jasmine Paolini. Un nou meci nebun pentru româncă în turneul din Dubai. Sorana a fost însă învinsă de către jucătoarea din Italia.

Sorana Cîrstea s-a oprit în semifinale în Dubai. Deşi a avut o nouă revenire fabuloasă în setul secund, românca nu a mai avut puterea de a întoarce meciul.

Final de drum pentru Sorana Cîrstea!

Sorana Cîrstea și Jasmine Paolini s-au întâlnit în prima semifinalp a turneului de la Dubai. Românca a pierdut categoric primul set, scor 2-6, după 41 de minute de joc. Setul secund părea că se va termina repede, dar Sorana a avut o nouă revenire importantă. La 6-5 a servit pentru închiderea setului, dar şi-a pierdut serviciul.

A pierdut însă în tie-break prezenţa în finală.  A fost 8-6 pentru italiancă în tie-break. Scot final 6-2, 7-6 pentru italiancă şi aceasta merge în finala din Dubai.

Sorana e pe locul 21 în clasamentul virtual WTA și avea nevoie de victorie cu Paolini pentru a urca mai sus de această poziție. Sorana a mai fost pe locul 21 în carieră în 2013, iar meciul cu Paolini era vital pentru a-și depăși performanța. Italianca e chiar în urma Soranei, pe locul 22 în clasamentul virtual, de aceea victoria a fost necesară pentru urcarea în clasament.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed