Sorana Cîrstea, decizie de ultimă oră! S-a întâmplat chiar înaintea meciului. Românca s-a retras de la următorul turneu

Sorana Cîrstea, decizie de ultimă oră! S-a întâmplat chiar înaintea meciului. Românca s-a retras de la următorul turneu pe care îl avea în program. Totul este deja oficial şi a fost anunţat de către organizatori.

Sorana Cîrstea se pregăteşte de semifinala carierei. Urmează să se bată pentru un loc în finala Miami Open cu Petra Kvitova.

Sorana Cîrstea, decizie de ultimă oră!

Chiar înaintea meciului, Sorana Cîrstea a revenit asupra deciziei de a-și fi început sezonul de zgură în Statele Unite ale Americii. Românca nu va mai participa la competiția WTA 500 de la Charleston, programată în săptămâna 3-9 aprilie.

Parcursul lung al sportivei din România la Miami a forțat-o să revină asupra deciziei inițiale. Aceasta presupunea o ședere prelungită pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, unde Cîrstea ar fi vrut să înceapă sezonul de zgură. „S-a retras astăzi,” au confirmat organizatorii turneului american de la Charleston.

Mai întâi, au vorbit despre participarea inițial anunțată a Soranei Cîrstea. Inclusiv Simona Halep a renunțat să participe la turneul WTA de la Charleston, în anii anteriori. Asta din cauza sincronizării nefericite a turneului. Acesta face brusc tranziția dinspre sezonul de hard înspre stagiunea de zgură.

Turneul de la Charleston este dotat cu premii totale de 780,637 de dolari. Competiția din Carolina de Sud este de valoarea WTA 500.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed