Sorana Cîrstea, dată de gol! Cum a ajuns să câștige pe bandă rulantă. Mama sportivei face dezvăluiri complete

Sorana Cîrstea, dată de gol! Mama sportivei a dezvăluit ce a făcut jucătoarea de tenis  înaintea parcursului de excepție pe care l-a avut la turneele din SUA.

Ajunsă la 32 de ani, Sorana a decis să se dedice studiilor și s-a înscris la Harvard.

Sorana Cîrstea, dată de gol! Cum a ajuns să câștige pe bandă rulantă

Liliana, mama Soranei Cîrstea a dezvăluit că a fost un moment în care fiica sa și-a dorit să se dedice studiilor. Astfel la înscris la una dintre cele mai cunoscute universități din lume. În final a renunțat la acest gând, pentru a putea continua să joace tenis.

„Am avut o discuție și ea a renunțat să își înceapă studiile, se înscrisese să înceapă în Octombrie. Și s-a retras pentru a da tot ce poate în tenis. Se înscrisese la Harvard. WTA are o colaborare cu Harvard. Și a zis că se poate înscrie la anul, dar vrea să se pregătească foarte bine anul acesta. „Mamă! Mai am puțin și vreau să trag, să fac tot ce se poate” Așa mi-a spus!. În momentul ăsta, Sorana e mult mai matură, mai așezată și foarte bine pregătită fizic față de tinerețe.”, a declarat mama sportivei pentru ProSport. 

„Acum e primăvară… și a răsărit!”

Liliana Cîrstea recunoaște că fiica sa a luat cea mai bună decizie atunci când a început colaborarea cu antrenorul Thomas Johansson.

„Cred că s-au aliniat planetele cu Thomas. Eu am o vorbă pe care i-am spus-o Soranei de când era mică și muncea: va ieși soarele și pe strada ta. Acum e primăvară… și a răsărit! Anul acesta, chiar am avut un gol în stomac, atunci când un comentator a spus că este a șaisprezecea participare a ei la Australian Open. Realizezi, să faci, atâția ani, drumul ăsta până acolo. E tare greu. Și ea a vrut ca, la sfârșitul carierei, că are totuși o vârstă, să tragă, să dea tot ce poate”, a mai spus femeia care i-a fost mereu aproape Soranei.

Sorana Cîrstea va juca în această seară pentru un loc în finala de la Miami cu Petra Kvitova. Meciul va începe în jurul orei 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed