Situație disperată la Dinamo. Crainicul arenei de la meciul cu Gloria Buzău explică gestul care i-a surprins pe mulți

Situație disperată la Dinamo. Crainicul arenei a făcut un anunț inedit la meciul cu Gloria Buzău, scor 1-1, din play-off-ul Ligii 2.

Acesta i-a rugat pe spectatori să dea înapoi o minge trimisă în tribune de un fotbalist.

Situație disperată la Dinamo

Momentul a fost îndelung comentat, dar Nicu Grameni, organizator de competiții la CS Dinamo și crainicul meciurilor de fotbal și de handbal ale lui Dinamo, a explicat totul.

„Dacă acum ar fi să se întâmple din nou, aș face la fel. Am să și motivez. Am constatat că am devenit extraordinar de superficiali. Uităm suferința, uităm prin ce am trecut, precum cel care câștigă la Loto, iese din sărăcie și uită de unde a plecat, iar în două săptămâni termină banii și ajunge iar acolo. Așa văd eu.

La un moment dat am zis că poate n-am fost inspirat. Dar când ai antrenorul de juniori, cu copiii de mingi la stadion, care atunci când nu vine mingea înapoi mai că plânge și spune: «Băi, e a opta minge în două meciuri, eu n-am două mingi la antrenament pentru copii, ce facem?».

«Hai s-o cerem înapoi, Dumnezeule, că doar suntem între dinamoviști de-ai noștri». Am rămas surprins neplăcut când s-a terminat meciul și a strigat cineva de la Tribuna 1, acolo, la tunel, «Am primit mesaj, bă sărăciilor, cereți mingile înapoi, cerșiți mingea!».

Nu, noi nu cerșim, dar nici nu suntem City, nu suntem Chelsea”, a spus Grameni la Playsport „Dinamo 7/9”.

Dinamo a terminat la egalitate meciul cu Gloria Buzău, scor 1-1, în play-off-ul Ligii 2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed