Simona Halep va fi surprinsă! Ce a putut face Patrick Mouratoglou în plin scandal de dopaj. Este vestea momentului

Simona Halep va fi surprinsă! Ce a putut face Patrick Mouratoglou în plin scandal de dopaj. Este vestea momentului.

Simona Halep nu se aștepta la așa ceva! Antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou și-a deschis o nouă afacere, pe lângă job-ul de antrenor de tenis.

Simona Halep a rămas mască

Simona Halep a rămas mască! Antrenorul jucătoarei noastre, Patrick Mouratoglou, și-a deschis o nouă afacere, care îi va mai aduce un venit în plus deja celebrului antrenor.

Francezul și-a deschis un magazin de articole vestimentare dedicate tenisului. Marca poartă numele antrenorului, „Mouratoglou”, iar magazinul se află pe cunoscutul bulevard „Jean Medecin” din Nisa, Franța.

Prețurile hainelor create de tehnician nu sunt enorm de scumpe. Un tricou simplu, de antrenament, costă 23 de euro, un tricou polo 30 de euro iar o pereche de pantaloni scurți cotră 36 de euro.

„Am fost mândru să prezint această linie pentru că reprezintă filosofia mea. Colecția este concepută pentru a vă inspira să vă atingeți întregul potențial și își propune să vă ghideze spre noi culmi. A fost o onoare să am prietenii mei alături de mine, pentru a sărbători această nouă linie. Vă mulțumesc tuturor, băieți!”, a spus antrenorul Simonei, în cadrul inaugurării noului său magazin.

Linia de îmbrăcăminte lansată de către francez conține 20 de modele pentru bărbați, de la tricouri până la jachete rezistente la vânt.

Colecția lui Mouratoglou mai este disponibilă și în magazinele „Celio”, care comercializează îmbrăcăminte pentru bărbați. Acesta este un comerciant francez, care se adresează, în primul rând, pieței din Europa Occidentală.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed