Intervenţie de urgenţă în cazul Simonei Halep! Ce i-a transmis femeia care i-a marcat cariera. O dăduse afară pentru Patrick Mouratoglou

Intervenţie de urgenţă în cazul Simonei Halep! S-a aflat ce i-a transmis femeia care i-a marcat cariera.

Virginia Ruzici (68 de ani), fosta manageră a Simonei Halep (31 de ani), i-a transmis un mesaj de susținere sportivei, date fiind acuzațiile de dopaj care planează asupra ei.

Intervenţie de urgenţă în cazul Simonei Halep

Ruzici fusese concediată de Halep în 2022, chiar cu câteva luni înainte ca jucătoarea să fie depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open.

„Mă gândesc la tine, Simo, în urma ultimelor evenimente! Știu cât de puternică și sinceră ești!

Sunt siguă că vei trece peste aceste momente dificile. Acesta este cu siguranță cel mai mare meci pe care trebuie să îl joci, dar sunt sigură că îl vei depăși!”, a scris Ruzici într-un mesaj postat pe Instagram.

Virginia Ruzici: „Simona este o persoană integră și onestă”

De altfel, fosta manageră a jucătoarei i-a fost alături vreme de 14 ani, până când Halep a decis că vrea să colaboreze mai departe cu Nina Wennerstrom, o apropiată a lui Patrick Mouratoglou.

„O cunosc pe Simona de mult timp. Am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții. Sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a mai spus Ruzici.

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a acuzat-o pe Halep că s-a dopat cu Roxadustat, dar și că există nereguli în pașaportul ei biologic, motiv pentru care aceasta riscă să fie suspendată din tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Părerea mea este că ar trebui ca toate tenismenele sa o susțină în direct la meciuri. Simona nu are nici un sprijin moral. Păcat de munca ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed