Simona Halep trece prin clipe cumplite! Anunţul făcut de către Ilie Năstase. E foarte grav

Ilie Năstase a explicat prin ce trece Simona Halep. Fostul mare jucător de tenis a dezvăluit care este motivul pentru care sportiva noastră s-a retras de la turneul Oeiras Ladies Open, din Portugalia.

Simona Halep a revenit pe teren, după ce a câștigat procesul cu ITIA la TAS, la Miami Open, unde a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa.

Simona Halep trece prin clipe cumplite!

Pe finalul meciului, Simona Halep a avut dureri la umăr, fapt pentru care a refuzat să facă parte din lotul României la barajul cu Ucraina de la Billie Jean King Cup.

A urmat ca Simona să primească un wildcard pentru turneul din Portugalia, Oeiras Ladies Open, despre care inițial a anunțat că va participa. Cu puțin timp înainte ca acest turneu să înceapă, sportiva a anunțat că planurile s-au schimbat. Din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să renunțe.

Ilie Năstase a vorbit despre ce s-a întâmplat cu Halep și a făcut câteva declarații cu privire la starea ei de sănătate.

„Dacă e accidentată, ce vreți să facă, să meargă să joace accidentată? Se întâmplă și când ești pe circuit în fiecare zi să apară accidentări.

Cei din anturajul ei știu ce face, cât se antrenează, dacă o doare ceva. Poate că are durerile pentru că s-a antrenat foarte puternic și din cauza aia…”, a adăugat Ilie Năstase, potrivit gsp.ro.

„Nasty” a fost întrebat și despre Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei. Fostul lidet mondial a avut un răspuns vehement. „Dacă ea l-a luat, înseamnă că e bun și că a mai fost și cu alte jucătoare foarte bune. Eu o urmăresc doar pe Simona și unde joacă ea. Nu-i prea cunosc pe antrenorii din circuit”, a mai spus primul lider mondial ATP.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed