Ana Bogdan nu a avut nicio şansă! Înfrângere dureroasă în Billie Jean King Cup. Urmează meciul lui Jaqueline Cristian

Ana Bogdan nu a avut nicio şansă! Înfrângere dureroasă în Billie Jean King Cup. Urmează meciul lui Jaqueline Cristian. România pare victimă sigură în faţa Ucrainei, în disputa care are loc în SUA.

 

Ana Bogdan, locul 64 WTA, a fost învinsă de Lesia Tsurenko, numărul 42 mondial, vineri, în primul meci al întâlnirii de Billie Jean King Cup Ucraina – România. Disputa are loc în SUA, la Fernandina Beach.

Ana Bogdan nu a avut nicio şansă!

Tsurenko s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-0, în două ore şi două minute, în faţa Anei Bogdan. În al doilea meci al întâlnirii în care acum Ucraina conduce cu 1-0 se întâlnesc Elina Svitolina, locul 18 WTA, şi Jaqueline Cristian, 75 WTA.

Duminică, în meciul trei, se vor întâlni Elina Svitolina şi Ana Bogdan, în meciul patru vor evolua Lesia Tsurenko şi Jaqueline Cristian. Mai mult, la dublu se vor înfrunta echipele Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok – Maa Gae/Anca Todoni.

România şi Ucraina se înfruntă în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup.

În luna noiembrie a anului trecut, România a învins Serbia (4-0, la Kraljevo), iar Ucraina a câştigat duelul cu Ţările de Jos (3-1, la Vilnius). Câştigătoarea dintre România şi Ucraina se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, iar învinsa va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed