Ilie Năstase a spus adevărul! Dezvăluiri uluitoare ale primului lider mondial ATP. De ce se consideră un om sărac

Ilie Năstase a spus adevărul referitor la averea sa! Dezvăluiri uluitoare ale primului lider mondial ATP. De ce se consideră un om sărac în România. Explicaţii uluitoare ale fostului mare jucător de tenis.

Năstase nu se consideră o persoană bogată și populară. Deși se vehiculează că ar deține o avere impresionantă, fostul mare tenismen neagă aceste declarații din presă. Pentru el adevărata avere constă în sănătate.

Ilie Năstase a spus adevărul!

Primul lider mondial ATP, românul se declară o persoană modestă și nu confirmă sumele spuse în mass-media. Ilie Năstase a spus că se consideră o vedetă numai în străinătate, nicidecum în România. Acesta este o legendă pentru tenisul mondial!

”Eu mă consider o vedetă în străinătate. În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac. Când văd despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii. Un om bogat este cel care nu se uită la restaurant la prețuri, poate să își ia ce mașină vrea.”, a spus Ilie Năstase.

De asemenea, Ilie Năstase a mai spus că, în opinia sa, cel mai important lucru pentru el este sănătatea.

”Mai importantă e sănătatea. Restul lucrurilor sunt niște jucării pe care le obținem cu eforturi și le lăsăm altora să se joace cu ele, atunci când plecăm”, a mai spus Năstase, la podcastul lui Mihai Morar.

Când a intrat în cursa pentru alegerile europarlamentare din 2019, potrivit declarației de avere publicată în acel an, Ilie Năstase avea în acel document, printre altele, un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, o casă de vacanță în Mamaia și o casă în București, ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de 50.000 de euro.

La acel moment, Năstase avea un cont curent de 129.000 de euro, unul de 187.000 de dolari și unul de 35.000 de euro.

Acesta a dezvăluit în anul 2013 că încasează lunar de la statul român, datorită gradului de general-maior în retragere pe care-l deține, o „pensie specială” în valoare de 1.435 de lei lunar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed