Simona Halep şi-a decis viitorul! Care este următorul turneu la care va participa românca. A renunţat la partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup

Simona Halep şi-a decis viitorul! S-a aflat care este următorul turneu la care va participa românca. A renunţat la partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup. Este o revenire după 4 ani în această competiţie.

Simona Halep, decizie de ultimă oră. Fostul lider mondial WTA a ales următorul turneu la care va participa. Este vorba despre competiţie de la Rouen.

Simona Halep şi-a decis viitorul!

Simona Halep a câştigat meciul carierei la TAS. Şi-a dovedit nevinovăţia în scandalul de dopaj. Apoi, a revenit în circuitul WTA, după suspendare la Miami. Acolo a cedat în primul tur la Paula Badosa. Acum, Simona va bifa primul turneu pe zgură în Franța, la Rouen.

Românca a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de categorie WTA 250 și a decis să-l accepte, conform digisport.ro. Turneul de la Rouen se va disputa în perioada 15-21 aprilie. Astfel, românca revine la Rouen după patru ani.

În orașul din Normandia a jucat ultima dată pentru naționala de Billie Jean King Cup a României, la semifinala pierdută cu Franța la ediția din 2019.

Simona Halep a fost convocată de Horia Tecău pentru confruntarea cu Ucraina din barajul de calificare la turneul final al Billie Jean King Cup, care se dispută în 12-13 aprilie. A acceptat propunerea inițial, însă, în cele din urmă, nu va fi la lotul național.

Motivul prezentat de Federația este o problemă medicală. ”Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei”, a anunțat FRT sâmbătă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed