Vestea momentului despre Simona Halep! Cum ar putea să ajungă românca la Jocurile Olimpice. Anunțul care îi dă speranțe fostului lider mondial

Simona Halep ar putea să joace la Jocurile Olimpice. Anunțul a fost făcut după ce Federația Română de Tenis a dezvăluit că fostul lider mondial nu va face parte din echipa României pentru Billie Jean King Cup.

Fostul lider mondial își dorea să joace în întâlnirea cu Ucraina, dar din cauza problemelor medicale a fost nevoită să se retragă.

Cum ar putea să ajungă Simona Halep la Jocurile Olimpice

Simona Halep ar fi trebuit să facă parte din echipa României pentru întâlnirea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup.

Românca a fost însă obligată să se retragă din cauza problemelor medicale.

”Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei”, se arată în comunicatul FRT.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Federatia Romana de Tenis (@frt.ro)

George Cosac, președintele FRT, spune că Halep are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se recupera, și că a început deja demersurile pentru ca fostul lider WTA să joace la Paris.

”Nu sunt surprins de această decizie. Era aproape imposibil să fie pregătită. Timpul este extrem de scurt, are nevoie de câteva luni bune. Are ca principal obiectiv participarea la Jocurile Olimpice. Încearcă să se pună pe picioare pentru JO.

Oricum ar fi avut nevoie de o derogare, pentru că nu avea două participări în decursul unui ciclu olimpic. Eu zic că șansele sunt aceleași chiar dacă nu participă acolo.

Vom începe demersurile și ajutați de Comitetul Olimpic Român. Cu domnul Covaliu am avut deja o discuție și s-a arătat interesat să o ajute pe Simona. Vom încerca să facem tot ce ne stă în putință astfel încât ea să fie prezentă la JO”, a spus George Cosac pentru PRO TV și Sport.ro.

Simona Halep a acuzat probleme la umăr în meciul pe care l-a jucat în primul tur de la Miami. Atunci a solicitat și intervenția medicilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed