Anunțul momentului despre Simona Halep! Decizia tocmai a fost luata. Marele vis al româncei devine interzis

Anunțul momentului despre Simona Halep! Decizia a fost luată, iar sportiva nu poate face nimic. Vestea a fost dată chiar de Federația Română de Tenis. S-a aflat și pe cine va conta Horia Tecău.

Simona Halep este out din lotul României pentru Billie Jean Cup. FRT a anunțat motivul pentru care sportiva nu poate concura.

Anunțul momentului despre Simona Halep!

România va juca următorul meci din cadrul Billie Jean Cup cu Ucraina, iar Simona Halep nu va fi prezentă din cauza unor probleme fizice survenite în urma participării la turneul de 1000 de puncte de la Miami. Turneu în care sportiva a fost eliminată din primul tur de către Paola Badosa.

Horia Tecău este conștient că experiența pe care o are Simona este foarte importantă pentru echipa națională. Spune însă că talentul și forța pe care o au celelalte membre pot face diferența.

Pentru meciul împotriva Ucrainei, Horia se va baza pe Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae.

Echipa Ucrainei va avea jucătoare precum Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok, Nadia Kichenok și Yullia Starodubtseva.

Totuși, potrivit FRT, Tecău speră că Halep se va recupera rapid și complet, pentru a reveni la forma de dinainte. Acesta este nerebdător să o ia în calcul pentru viitoarele meciuri ale României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed