Simona Halep s-a dezlănţuit! Românca va ajunge la tribunal. I-a dat în judecată imediat

Simona Halep s-a dezlănţuit! Românca va ajunge la tribunal. I-a dat în judecată imediat. După ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, fostul lider mondial WTA îşi caută dreptatea în civil.

Simona Halep a dat în judecată compania care produce suplimentul Keto MCT. Le cere acestora despăgubiri în bani.

Simona Halep s-a dezlănţuit!

Simona Halep nu se împacă cu ideea că va rămâne suspendată 4 ani. Va contesta decizia de la ITIA la TAS. Nu se opreşte însă aici. A dat în judecată şi compania canadiană care a produs suplimentul care i-a adus suspendarea.

„A fost foarte bine că am reuşit să aflăm de unde a venit Roxadustatul, pentru că e foarte greu când nu ştii ce se întâmplă”, a declarat Simona Halep, conform Front Office Sports. Apoi, a precizat că a dat în judecată firma care produce suplimentul pe care l-a luat.

„Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună și jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influență în dosarul sportiv”, a declarat şi avocatul Simonei Halep, conform euronews.ro.

Avocatul Simonei Halep, Bogdan Stoica, a subliniat şi faptul că sportiva a uitat să menţioneze că a luat suplimentul respectiv. „Trebuie să înțelegem că faptul că nu a menționat aceste suplimente nu are niciun fel de însemnătate juridică”, a precizat avocatul Bogdan Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed