Simona Halep rupe tăcerea! Prima reacţie a româncei după abandonul de la Paris. De ce s-a retras, de fapt, din turneu

Simona Halep rupe tăcerea! Prima reacţie a româncei după abandonul de la Paris. S-a aflat de ce s-a retras, de fapt, din turneu. Fostul lider mondial WTA a început perfect meciul de la Trophee Clarins.

Totuşi, problemele cu accidentarea nu i-au dat pace sportivei noastre. Simona Halep a abandonat, deşi câştigase primul set al disputei cu McCartney Kessler, locul 123 WTA.

Simona Halep rupe tăcerea!

Simona Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3. Asta din cauza durerilor la genunchiul stâng. La ieșirea de pe teren, românca a oferit o reacție la cald. Simona nu a putut duce la capăt al doilea ei meci după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

În setul 2 al partidei contra americancei McCartney Kessler, după 88 de minute de joc, Simona a anunțat că abandonează. Anterior, în startul setului secund, Simona solicitase un timeout medical, reclamând dureri la genunchiul stâng.

I-a fost aplicat un plasture, dar durerile au fost prea puternice. Simona a abandonat, iar participarea ei la următorul turneu, WTA 250 Rabat, programat între 19 și 25 mai, este sub semnul întrebării.

La ieșirea de pe teren, imediat după încheierea meciului de astăzi, Simona a oferit o reacție imediată. „Aceeași durere de genunchi ca în Miami, prea riscant să continui”, a transmis Simona, conform jurnalistului local Eric Salliot.

De la revenirea oficială în circuit, Simona Halep s-a tot confruntat cu probleme de natură medicală. Contra Paulei Badosa, pe 19 martie, a acuzat dureri la umărul drept. A solicitat un timeout medical în timpul meciului. Nici genunchiul nu i-a dat pace în acea partidă, pe care a reușit totuși să o încheie pe teren.

În cele aproape două luni trecute de atunci, Simona nu a trecut pe deplin peste problema la genunchi. De altfel, acesta a fost motivul pentru care Halep nu a putut onora invitația la turneul WTA125 din Oeiras, Portugalia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed