Final de drum pentru Simona Halep! Românca a avut mari probleme la Paris. A rezistat doar o oră şi jumătate pe zgură / Foto

Final de drum pentru Simona Halep! Românca a avut mari probleme la Paris. A rezistat doar o oră şi jumătate pe zgură, apoi a decis să abandoneze meciul din primul tur al turneului WTA 125.

Probleme pentru Simona Halep! Românca cerut time-out medical în startul setului secund. Asta după ce fostul lider mondial WTA s-a impus în primut set cu scorul de 7-5.

Final de drum pentru Simona Halep!

Apoi, au început problemele pentru Simona Halep. Românca a luat o pauză de toaletă între seturi. Halep a început prost setul secund cu McCartney Kessler, locul 123 mondial. Simona şi-a pierdut, din nou serviciul şi americanca a făcut 2-0. La scorul de 2-1 pentru americancă, fostul lider mondial WTA a cerut time-out medical.

Fizioterapeuta a intervnit și i-a tratat problemele de la genunchiul stâng. Meciul a fost întrerupt câteva minute pentru ca sportiva noastră să îşi poată reveni. Meciul a reînceput, după ce Simonei i-a fost aplicat un plasture pe genunchiul stâng, în zona rotulei.

La scorul de 3-2 pentru americancă, Simona a cerut, din nou, intervenţia medicală, din cauza problemelor pe care le are la genunchi. A fost şi momentul când sportiva noastră a abandonat. Problemele mari pe care le are la genunchi au făcut ca sportiva noastră să abandoneze.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed