Revenire pe muchie de cuţit pentru Simona Halep! S-a terminat primul set al meciului cu McCartney Kessler. Ce a făcut românca

Revenire pe muchie de cuţit pentru Simona Halep! S-a terminat primul set al meciului cu McCartney Kessler. S-a aflat ce a făcut românca. A fost un start de meci extrem de echilibrat.

Simona Halep a început bine meciul. A câştigat repede primul game, pe propriul serviciu. Apoi, a avut şansa primului break.

Revenire pe muchie de cuţit pentru Simona Halep!

Americanca a reuşit însă să-şi păstreze serviciul. Apoi, a fost şi prima care a reuşit un break în această partidă. Simona Halep a avut două duble, iar Kessler avea 2-1 cu break. Românca a revenit însă repede în set. Şi-a luat break-ul înapoi, iar echilibrul a continuat.

La 3-3, jucătoarea din Statele Unite a reuşit, din nou break-ul şi s-a distanţat la 4-3. Sarabanda break-urilor a continnuat. Halep a egalat la 4, dar apoi şi-a pierdut, din nou, serviciul. Asta deşi a avut 5 şanse de a câştiga game-ul. Americanca a avut şansa de a câştiga primul set, dar Simona nu a renunţat. S-a făcut 5-5 şi s-a intrat în prelungiri.

Simona şi-a câştigat serviciul şi a făcut 6-5. Apoi, adversara a avut 40-0, dar nu a reuşit să închidă game-ul. Halep a revenit şi a fructificat prima minge de set. 7-5 pentru româncă în setul inaugural.

Haleop și McCartney Kessler, locul 123 mondial se duelează în primul tur al Trophée Clarins, turneu de categorie WTA 125. Este primul meci în circuitul mondial dintre cele două. Jucătoarea noastră a intrat pe tablou grație unui wild card. Întâlnirea era programată marți, dar ploaia a făcut ca niciunul dintre meciurile zilei să nu se mai joace ieri.

În cazul în care va trece de Kessler, Simona va da piept în turul 2 cu învingătoarea dintre Emma Navarro (locul 22 WTA) și Lauren Davis (#194 WTA).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed