Simona Halep face dezvăluirea serii! Ce a spus românca după revenirea fabuloasă pe teren. Mărturia româncei la Sports Festival

Simona Halep face dezvăluirea serii la Cluj! Ce a spus românca după revenirea fabuloasă pe terenul de tenis, în urma accidentării suferite. Mărturia româncei la Sports Festival a adus lacrimi în ochii celor apropiați.

Simona Halep a fost prezentă la evenimentul de la Cluj, unde a jucat un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel cu care a făcut pereche. Cei doi s-au duelat cu echipa formată din Andre Agassi/ Șteffi Graf.

Simona Halep face dezvăluirea serii!

Pe 15 iunie 2024, la Cluj-Napoca a avut loc un meci de tenis demonstrativ, care i-a avut în prim-plan pe cuplul Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi au jucat în partida de dublu contra echipei de români, alcătuite din Simona Halep și Andrei Pavel.

Evenimentul a început cu meciul de dublu masculin. Andrei Pavel și Horia Tecău, coechiperi în echipa de Cupa Davis a României în trecut, i-au înfruntat pe cei doi Andre Agassi și Justin Gimelstob.

În timpul partidei, la scorul de 3-3, Andrei Pavel și Justin Gimelstob s-au retras, locul lor fiind luat de Steffi Graf și Simona Halep.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere. Mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona pentru sport.ro, în timp ce tatăl său nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed