Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţul care o va enerva grav pe româncă. Specialiştii au spus totul înaintea turneului de la Wimbledon

Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţul care o va enerva grav pe româncă. Specialiştii au spus totul înaintea turneului de la Wimbledon. Românca speră să primească o invitaţie la al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Simona Halep a avut parte de o revenire cu ghinion în circuitul WTA. A avut probleme cu o accidentare, dar acum speră să primească o invitaţie la Wimbledon.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Înaintea primirii invitaţiilor, specialiştii din Marea Britanie au dat un verdict dur pentru româncă. La Wimbledon regulile sunt foarte stricte. Asta în ciuda faptului că Simona Halep a fost campioană la acest turneu de Mare Șlem. În trecut, nici Mariei Șarapova nu i-a fost permisă participarea la această competiție.

Conform jurnaliștilor britanici, în privința sportivilor respectivi, un comitet îi va analiza foarte atent. Deși nu este în regulament, deci implicit nu este o obligație din partea oficialilor competiției, jucătorii precum Halep ar putea fi refuzați. Asta în ciuda faptului că ea a triumfat la acest turneu și a mai disputat alte două semifinale, conform tennisuptodate.com.

Şi şefii turneului au vorbit despre invitaţiile pe care urmează să le ofere jucătorilor. „Comitetul nostru de wildcard se întrunește și ia acele decizii, dar ei încă nu s-au întâlnit. Vor face un anunț despre acordarea de wildcard-uri pe 19 iunie, așa că nu aș dori să influențez comitetul”, a spus un oficial al turneului.

Președintele de la Wimbledon, Deborah Jevans, a luat poziţie. „Odata ce un jucător a executat o sancțiune pentru dopaj, el este liber apoi să concureze în circuit și, ca atare, comitetul de wildcard va lua în considerare acest lucru, dar și performanța respectivilor sportivi, atunci când vor lua deciziile finale. Dar, după cum a spus și Sally, comitetul se va întruni și va lua această decizie”, a spus Jevans.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed