Simona Halep, dată de gol! Ce a vorbit sportiva cu Emil Boc. Primarul a primit-o înaintea Sports Festival / Video

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru a participa la Sports Festival, unde va face pereche cu Andrei Pavel în meciul împotriva cuplului Steffi Graf/Andre Agassi.

Dubla campioană de Grand Slam a fost întâmpinată de Emil Boc. Primarul i-a oferit un buchet de flori, iar cei doi au vorbit mai multe minute. Halep a recunoscut că a fost plăcut surprinsă de cum a fost primită.

Simona Halep a fost întâmpinată de Emil Boc

Simona Halep a ajuns, vineri, la Cluj Napoca, unde va participa la Sports Festival. Jucătoarea de tenis a fost întâmpinată la aeroport de primarul Emil Boc, care i-a urat “bun venit şi revenit acasă”.

“I-am spus bun venit şi revenit acasă. Sunt convins că se simte ca acasă. M-a impresionat faptul că oamenii de la aeroport au aplaudat. Asta arată că Simona rămâne în sufletul românilor. I s-a făcut o mare nedreptate. Să o încurajăm mâine în Sala Polivalentă şi să îi urăm drum bun în tenisul mondial. Simona inspiră o generaţie întreagă”, a spus Boc.

Halep a fost plăcut surprinsă de primirea de care a avut parte.

“Primirea este superbă aşa că am păşit cu dreptul. Mă simt bine. Mă bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă. La meciul demonstrativ o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebină.

Nu sunt un expert în dublu, dar am încredere în Andrei. Va fi un meci frumos. Jucăm cu două legende”, a declarat Halep.

De la aeroport, sportiva a plecat spre hotelul unde va locui și a postat pe Instagram câteva imagini pentru fanii săi.

La Sports Festival, sâmbătă seară, Simona Halep va juca un meci demonstrativ de dublu alături de Andrei Pavel împotriva cuplului Steffi Graf/Andre Agassi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed