Există viață și după Simona Halep? Cum a fost surprins Toni Iuruc la doar câteva luni de la divorț

S-au iubit cu pasiune, s-au și grăbit către starea civilă, împinși probabil și de obiceiurile machedonești, au făcut mare petrecere și păreau atât de fericiți împreună. De aceea, când s-a anunțat public că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează înainte de marea nuntă cu doar o lună lumea nu a crezut. Până nu a văzut.

Sigur, cei doi soți au desfăcut mariajul la notar, însă nu de mână, cum am mai văzut, ci separat. Și s-a putut remarca ironia din replicile oferite de Toni Iuruc presei, în acele momente

În cercurile restrânse frecventate de afacerist s-a vorbit despre faptul că el ar fi fost cel care a pus piciorul în prag. După deja două căsnicii eșuate înaintea celei cu Simona, Iuruc i-ar fi cerut sportivei să lase tenisul pe plan secundar și să se ocupe mai mult de familia lor. Concret, i-ar fi spus că vrea să fie tată și, în plus, îl deranjează apropierea și imixtiunea în viața lor intimă a antrenorului Mouratoglou.

Mouratoglou, motivul disputei?

Paradoxal, deși Simona Halep și-a dorit dintotdeauna copii mulți și a susținut că familia e pe primul loc, înaintea tenisului, ceva i-a declanșat revolta. Chiar înainte de US Open – momentul în care a și fost depistată pozitiv la controlul antidoping din cauza căruia este acum suspendată! -, Halep și Iuruc s-ar fi certat.

I-ar fi spus bărbatului că nu are de gând să renunțe încă 2-3 ani de atunci înainte nici la tenis, nici la Mouratoglou, iar Iuruc ar fi anunțat-o că vor divorța, au povestit apropiați ai omului de afaceri.

Iuruc, după principiul ”cui pe cui se scoate”

Care, se pare, și-a alinat suferința cauzată de divorț în cel mai epic stil. Dacă Simona a fost ocupată să-și pregătească apărarea în cazul de dopaj, Iuruc a aplicat în viața amoroasă principiul ”cui pe cui se scoate”.

Iar paparazzi Cancan au și reușit să-l surprindă, la nici trei luni de la divorț, suspect de apropiat de o brunetă, la un restaurant din zona Floreasca. Cu care a și urcat târziu după miezul nopții în același apartament.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed