Simona Halep, de nerecunoscut! Imagini incendiare cu campioana noastră. A atras toate privirile la ultima apariţie / Foto

Simona Halep, de nerecunoscut! Imagini incendiare cu campioana noastră. A atras toate privirile la ultima apariţie. Fostul lider mondial a frânt inimi la Cluj Napoca, acolo unde a jucat un meci demonstrativ.

Simona Halep a făcut parada modei la petrecea de la Cluj-Napoca. A avut o nouă apariţie electrizantă. Pantofii fuchia pe care i-a purtat au luat toate privirile şi aprecierile.

Simona Halep, de nerecunoscut!

Cei de la Sports Festival au organizat o petrecere de la care n-a lipsit nici Simona Halep. Fostul lider mondial WTA a fost în centrul atenţiei. Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din ultimii 20 de ani a participat la meciul demonstrativ, alături de Andrei Pavel. I-au înfruntat pe legendarii Steffi Graf și Andre Agassi.

Simona a încercat să-i scoată în evidență în pozele pe care le-a pus pe rețelele de socializare. Prețul unei astfel de perechi începe de la 150 de euro. După ce a ajuns în camera hotelului unde este cazată, ea a avut parte de o surpriză. Două cutii pline cu prăjituri oferite de o cofetărie din localitate.

„Întâlnirea cu ei m-a ajutat mult, mai ales mental, pentru că eu mereu am fost o persoană emotivă la meciuri și mai ales atunci când aveam de apărat puncte. Mi-au spus că atunci când am de apărat puncte este un lucru extraordinar.

Tot ei mi-au explicat că dacă am jucat o dată bine și am fost în stare să câștig turneul respectiv, înseamnă că poți să o faci și a doua oară. M-am gândit la lucrul ăsta și a fost mult mai ușor să privesc partea pozitivă atunci când aveam de apărat puncte”, a spus Simona, pe canalul de YouTube „Sports Festival”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed