Simona Halep, avertisment pentru Amanda Ansimova! Duel uriaş pentru semifinalele Wimbledon 2022: ‘Abia aştept!’ / Video

Simona Halep e în formă maximă. Românca s-a distrat în optimile Wimbledon 2022. A bătut-o fără drept de apel pe Paula Badosa, cu 6-1, 6-2, iar jocul ei arată fabulos. Urmează un nou meci epic pentru cea mai bună jucătoare din România.

Simona Halep – Amanda Ansimova este duelul uriaş pentru semifinalele Wimbledon 2022. Jucătoarea noastră nu se teme de viitoarea adversară pe care abia a bătut-o la turneul de la Bad Homburg. Mai mult i-a lansat şi un avertisment americancei. „Va fi diferit. Evident, pentru mine a fost un meci extraordinar atunci.

Acum mă aștept să fie greu. Voi încerca să joc la fel ca astăzi, să rămân concentrată asupra mea. Știu că pot practica un tenis de calitate din nou, dar va fi o provocare mare. Sunt sferturile de finală la Wimbledon! Abia aștept, sunt pregătită”, a spus Halep la finalul meciului cu Paula Badosa.

Simona Halep a reuşit o performanţă fabuloasă. Este pentru a cincea oară în sferturile turneului de la Wimbledon, dar recunoaşte. Iarba nu este suprafaţa de joc favorită a ei. „Sunt o persoană foarte emotivă. Acum mă distrez, sunt fericită cu adevărat. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Iarba nu e suprafața mea favorită. Trebuie să te adaptezi. Îmi place pentru că este rapidă. Mă simt stabilă, picioarele mele sunt puternice pe această suprafață. Da, simt că suprafața asta mi se potrivește”, a mai spus Simona Halep.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari