Simona Halep a rămas şocată! Dezvăluirea incredibilă a unei vedete din România. S-a aflat în plin scandal

Simona Halep a rămas şocată! Dezvăluirea incredibilă a unei vedete din România. S-a aflat totul în plin scandal de dopaj. Cererea incredibilă a artistului a fost făcută în direct, iar toată lumea a rămas fără cuvinte.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost prinsă pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Simona Halep a rămas şocată!

În aşteptarea procesului de la tribunalul independent, Simona Halep a primit o cerere uluitoare. Jucătoarea tocmai a divorţat de Toni Iuruc, după mai puţin de un an de la cununia civilă.

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, face acum o declarație neașteptată.  Spune că s-ar căsători din interes cu jucătoarea de tenis. Cântăreţul este pasionat de tenis. A participat la un turneu caritabil alături de Horia Tecău, Andrei Pavel și Horia Brenciu.

Cornel Ilie a şi spus de ce s-ar căsători cu Simona. „Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”. Fără să stea pe gânduri, solistul trupei Vunk a ales-o pe Simona. Astfel, spune că i-ar putea cunoaște pe Roger Federer și Rafael Nadal prin intermediul româncei.

„Simona Halep! Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Federer, să pot juca cu Nadal!”, a dezvăluit Cornel Ilie. „Deci te-ai căsători din interes cu ea?”, a mai fost întrebat Cornel Ilie, iar artistul a răspuns afirmativ: „Da, da!”, a spus Cornel Ilie, în direct la Pro TV, la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Simona i-a șocat pe apropiații ei cu anunțul divorțului, la mai puțin de un an de la cununia civilă. Simona și Toni Iuruc transmiseseră chiar și invitațiile la nuntă, astfel că decizia sportivei a fost cu atât mai surprinzătoare.

Cazinoul din Sinaia, un amplasament încărcat de istorie, a fost ales de Halep pentru nuntă. Totuşi, dubla campioană de Grand Slam a anulat cununia religioasă și inclusiv petrecerea fastuoasă de după.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed