Simona Halep a încins atmosfera! Imaginile cu care a dat foc internetului. Românca, apariţie fabuloasă la ultimul eveniment / Foto

Andre Agassi și Steffi Graf, unul dintre cele mai titrate cupluri din lumea tenisului, au fost prezenți la Cluj, în cadrul unei partide demonstrative ce s-a desfășurat pe data de 15 iunie. Cei doi s-au duelat la dublu cu echipa alcătuită din Simona Halep și Andrei Pavel.

Fostul număr 1 mondial a făcut furori cu ținuta sa. Fotografiile cu Simona Halep au fost distribuite în mediul online, la câteva zile distanță de meciul cu pricina. Constănțeanca a purtat o rochie de satin, semnată marca Pucci, care nu constă mai puțin de 1745 de lire.

Imaginile cu Halep au încins internetul!

Imaginile cu românca au încins internetul. Au fost postate chiar de aceasta, pe Instagram.

Înainte de debutul meciului, Halep a ținut un discurs în fața spectatorilor.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei!”, a declarat Simona Halep. Tatăl său nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed