Avertisment pentru Simona Halep! Cum poate reveni românca în elita tenisului. Legendara Steffi Graf a spus clar

Avertisment pentru fostul lider mondial WTA, Simona Halep! Cum poate reveni românca în elita tenisului după perioadele în care accidentările s-au ținut lanț. Legendara Steffi Graf a spus clar ce poate face românca în această situație.

Simona Halep a revenit în circuitul profesionist în luna martie, la Miami Open, după suspendarea primită în urma cazului de dopaj. De atunci sportiva se confruntă cu accidentări care o țin departe de terenul de tenis.

Legendara Steffi Graf a sfătuit-o pe Simona Halep!

Steffi Graf, cea care a fost de 22 de ori campioană în turneele profesioniste, a anticipat viitorul Simonei în tenisul mondial. Constănțeanca se află într-un moment de cumpănă al carierei sale. Aceasta este prinsă între probleme fizice și greutățile de a se reajusta la ritmul impus de circuitul WTA.

În încercarea de a reveni în partea bună a ierarhiei mondiale, dubla campioană de Grand Slam din țara noastră a găsit timp să joace un meci demonstrativ.  Împotriva foștilor campioni, Andre Agassi și Steffi Graf, care sunt soț și soție.

Împreună cu Horia Tecău și Andrei Pavel, Simona s-a duelat cu echipa americano-germană. La finalul evenimentului, i-a acordat Andreei Esca un interviu-eveniment marca Știrile PRO TV.

„Cum vedeți viitorul Simonei Halep?”, a fost una dintre întrebările adresate de Andreea Esca.

Steffi Graf a replicat spunând că Halep nu are nimic de pierdut, în acest punct al carierei sale, indiferent dacă va continua să joace sau se va opri aici.

„Asta îi spuneam și ei ieri: este alegerea ei, iar acesta e un lucru frumos. Ai făcut totul și acum poți să alegi dacă asta îți dorești să faci în continuare. Știu că fizic nu e ușor, devine tot mai greu cu vârsta. Dar a reușit de atâtea ori, și-a demonstrat devotamentul față de sport,” a declarat Steffi Graf, conform Sport.ro.

Fostul lider mondial nu va juca în competiții până în momentul în care nu va fi refăcută complet.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed