Şeful lui Dinamo rupe tăcerea! Anunţ incredibil în scandalul momentului. De ce s-a pozat cu trofeele celor de la CFR Cluj

Şeful lui Dinamo rupe tăcerea! Anunţ incredibil în scandalul momentului. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Eugen Voicu s-a pozat alături de trofeele celor de la CFR Cluj, înaintea meciului direct.

Gestul care a înnebunit Superliga! Șefii lui Dinamo au dat-o în bară. Eugen Voicu, o prima reacție despre fotografia cu trofeele clujenilor.

Şeful lui Dinamo rupe tăcerea!

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, acționari la Dinamo, au fost protagoniștii celui mai controversat moment din ultima perioadă! Cei doi s-au fotografiat alături de vitrina de trofee a celor de la CFR Cluj, chiar înaintea duelului dintre bucureșteni și ardeleni.

Cei doi șefi au fost puși la zid de către mai multe personalități din lumea fotbalului românesc, motiv pentru care Eugen Voicu, însuși, a apărut cu o explicație care să justifice gestul catalogat ca fiind unul ieșit din normalitate. 

„Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori ‘Dinamo București’ reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest.

Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial!”, a declarat Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Cornel Dinu, reacție acidă la adresa conducerii Dinamo

Una dintre cele mai mari legende ale clubului din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu, a reacționat dur cu privire la gestul celor doi acționari.

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul!”, a declarat Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed