Cornel Dinu face scandal! Atac devastator la adresa şefilor de la Dinamo. Ce l-a scos din minţi pe fostul mare jucător

Cornel Dinu face scandal! Atac devastator la adresa şefilor de la Dinamo. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe fostul mare jucător. Gafa uriașă făcută de acționarii clubului din Ștefan cel Mare.

Două șocuri mari au trăit dinamoviștii vineri seara pe terenul celor de la CFR Cluj. Primul șoc a fost dat de scorul umilitor de 4-0, iar al doilea de fotografia apărută în mediul online care surprinde gestul incredibil pe care acționarii clubului l-au făcut.

Cornel Dinu face scandal!

Andrei Nicolescu a intrat în direct la Digi Sport TV pentru a explica gestul făcut, care în viziunea lui este unul inofensiv. Acționarul lui Dinamo a spus că Eugen Voicu, acționar principal al clubului, a vrut să-și facă poză cu trofeul Cupei României, iar motivul a fost că numele Dinamo București era scris pe el.

Andrei Nicolescu, administratorul special al bucureștenilor, a fost surprins în momentul în care, înaintea meciului, îi făcea poză lui Eugen Voicu cu unul dintre trofeele ardelenilor.

Marele Cornel Dinu, cel care și-a dedicat întreaga viață clubului a declarat, conform gsp.ro, că nu îl mai surprinde absolut nimic și că așa se întâmplă în momentul în care lași clubul în mâna unor nepricepuți.

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet? Așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, au fost cuvintele lui Cornel Dinu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed