Florin Prunea s-a dezlănţuit! Mesaj dur pentru şefii lui Dinamo. Scandalul momentului ia amploare

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Mesaj dur pentru şefii lui Dinamo, la scurt timp după ce aceştia s-au fotografiat alături de trofeul CFR-ului. Scandalul momentului ia amploare în Superliga.

Florin Prunea, reacție acidă la adresa conducerii celor de la Dinamo! Gestul ieșit din context care l-a deranjat pe fostul mare portar.

Florin Prunea s-a dezlănţuit!

CFR Cluj vs. Dinamo, 4-0, în cadrul etapei #27 din Superliga! Înaintea partidei, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au fost protagoniștii unui moment considerat jenant de fani  şi de către foştii jucători ai echipei.

Șefii formației bucureștene s-au fotografiat cu trofeele celor de la CFR Cluj, aspect care l-a călcat pe nervi pe fostul mare portar al naționalei, Florin Prunea.

Acesta este de părere că gestul celor doi a lovit teribil la temelia încrederii jucătorilor din Ștefan cel Mare, Dinamo intrând pe teren cu moralul la pământ.

”Problema se pune în felul următor. Eu, jucător la Dinamo, vin la stadion, antrenorul îmi spune ’Băi, băieți, mergem, e război, trebuie să luăm punctele, avem suporterii cu noi’.

Eu sunt curios de părerea celor două mii de oameni de acolo care au venit să susțină echipa să câștige meciul cu CFR. Și îmi apar cei mai importanți oameni din club și fac poze cu trofeul CFR-ului și eu, ca jucător, trec pe acolo. Ei îmi spun mie ’Băi, trebuie să câștigăm, hai, ne batem cu pumnii în piept’ și eu îi văd. Păi e 3-0 de la început din punctul meu de vedere.

”Mulți dintre ei plângeau, e 4-0 și apare așa ceva!”

Pe acolo trec jucătorii, știu eu, sunt conducător, vestiarul oaspeților e chiar în stânga. Ei au noroc cu Kopic, ei sunt în afara oricărei noțiuni de conducător. Niciun patron nu poate să facă așa ceva. Cum să faci așa ceva?

Se poate întâmpla, nu vreau să jignesc pe nimeni, sunt la Liga 3, vin și joc cu CFR, e un moment de bucurie, da, dom-le, mă duc și îmi fac o poză, dar vorbim de Dinamo București, totuși, unul dintre cele mai mari cluburi din România, nu poți să te manifestezi de maniera aceasta.

Tot respectul pentru trofeele CFR-ului, dar eu niciodată nu pot să mă duc să îmi fac poze cu trofeele CFR-ului în momentul în care mă duc să joc. Ce le spui oamenilor ăia? Mulți dintre ei poate plângeau, dinamoviști, e 4-0, și apare așa ceva.

Nu contează când e făcută poza. Eu, dacă sunt jucător acolo și îi văd că își fac poze, e 3-0 de la început. Este păcat. E treaba lor, dar nu e în regulă!”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

Ce a declarat Andrei Nicolescu, după gestul controversat

”Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu trofeul Cupei României, pe care era scris și Dinamo București. Ce vi se pare incredibil? E o fotografie, fotografiile sunt amintiri, nu știu cum le interpretați dumneavoastră.

Nu vorbiți la plural, e doar o poză. I-am făcut lui Eugen o poză, că a vrut o poză cu acel trofeu. Am vorbit despre asta, a vrut o poză și i-am făcut poză. Nu cred că ăsta e subiectul dumneavoastră din seara asta, subiectul ar trebui să fie maniera de arbitraj!”, a spus Andrei Nicolescu, la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed