Șefii de la CSU Craiova ies la atac. Îl fac praf, din nou, pe Edi Iordănescu: `Să explice public!`

Șefii de la CSU Craiova îl atacă, din nou, pe Edi Iordănescu. Directorul de la CSU Craiova îi cere selecționerului să explice public motivul pentru care nu l-a convocat pe Andrei Ivan pentru partidele din martie.

Pavel Badea îl sfătuiește pe Iordănescu să „lase orgoliile și mândria personală” și să vină cu explicații în spațiul public.

Pavel Badea îl provoacă pe Edi Iordănescu

Directorul de la CSU Craiova spune despre Ivan că este un sportiv care ar fi meritat să fie inclus în lot.

„Din punct de vedere fotbalistic, merita să fie în lot. Este unul dintre jucătorii importanți din campionat. Are reușite individuale și colective. Ar fi putut aduce plus valoare echipei naționale.

Trebuie să lăsăm aceste orgolii și mândria personală. Să dăm posibilitatea celor mai buni jucători din momentul acțiunilor echipei naționale să poată juca.

Probabil antrenorul echipei naționale are mai multe informații decât mine, motive întemeiate care stau la baza neconvocării lui, pe care ar trebui să le explice public”, a spus Badea, conform GSP.

Andrei Ivan: „Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo”

Fotbalistul s-a declarat frustrat de decizia lui Iordănescu, asta pentru că a înscris 6 goluri în cele 10 meciuri oficiale din acest an.

„Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo, dar nu am ce să fac. Trebuie să merg înainte, să-mi arăt valoarea în continuare. Vom vedea ce va fi.

Nu am greșit nimănui, cui să-i cer scuze? De fiecare dată când am fost la națională am dat totul. M-am antrenat foarte bine și nu am fost indisciplinat”, a spus atacantul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed