Edi Iordănescu, desfiinţat! Un ‘tricolor’ se revoltă. Anunţul care va produce un nou scandal la naţională

Edi Iordănescu, desfiinţat! Un ‘tricolor’ se revoltă. Anunţul care va produce un nou scandal la naţională. Selecţionerul are noi probleme! Unul dintre cei mai importanți „tricolori” are probleme! Impresara lui a spus totul.

Florin Niță, portarul împrumutat de către Sparta Praga la Pardubice, este nemulțumit de statutul lui la echipa națională, potrivit impresarei. Edi Iordănescu nu a fost convins de evoluțiile portarului, așa că s-a bazat pe Ionuț Radu în ambele partide ale preliminariilor.

Edi Iordănescu, certat de impresara lui Niță

Edi Iordănescu a fost certat de impresara lui Florin Niță, Liubliana Nedelcu. Femeia spune că portarul lui Pardubice este foarte dezamăgit de faptul că nu a fost utilizat în cele două etape ale preliminariilor.

„Încep prin a felicita echipa naţională pentru victorie (este clar că vor câştiga 3 puncte)! Indiferent cu cine au jucat, avem 6 puncte în acest moment!

Însă nu pot fi de acord cu ceea ce s-a întâmplat cu Florin Niță! Nu poţi să chemi la naţională un portar de nivelul lui și să nu joace!

Sunt de acord că Ionuț Radu a avut și el un sezon foarte bun, dar corect ar fi fost să joace unul un meci și celălalt alt meci! Și nu! Nu voi accepta să îmi spună cineva că pregătim viitorul pentru că asta este o aberaţie! De 30 de ani tot reconstruim în fotbalul din România și pregătim viitorul”, a postat Liubliana Nedelcu pe rețelele de socializare.

De asemenea, impresara a vorbit și despre cât de afectat este clientul său. „Niță este foarte dezamăgit și foarte trist. Niță nu este un copil pe care îl chemi să se acomodeze cu echipa națională. El este portarul numărul 1”, a spus impresara, potrivit Pro TV.

Distribuie articol:

2 COMENTARII

  1. Nu funcționează rotația în acest sport. Până la urmă e treaba antrenorului cum face echipa. Impresarii au limitele lor,și ar fi frumos să stea între ele.

  2. Am și eu ceva: De ce nu a fost folosit Adrian Rus ? Omul a refuzat națională Ungariei pentru a juca sub culorile României, e cel mai bun-tehnic vorbind, titular la o echipă bună din Italia… Sigur, nu e impresarist de frații Becali, etc ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari