Secretul ruşinos al Valentinei Pelinel! Cristi Borcea a rămas fără cuvinte. Chiar vedeta s-a decis să spună adevărul

S-a aflat care este secretul ruşinos al Valentinei Pelinel! Milionarul Cristi Borcea a rămas fără cuvinte. Chiar vedeta s-a decis să spună adevărul din trecutul ei. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva.

Valentina Pelinel trăieşte pe picior mare alături de Cristi Borcea. Trecutul nu are însă cum să-l şteargă.

Secretul ruşinos al Valentinei Pelinel!

Valentina Pelinel are parte de viaţa perfectă alături de fostul preşedinte al lui Dinamo, Cristi Borcea. Totuşi, fostul model are dureri de cap atunci când vine vorba despre trecutul ei. Deşi are 41 de ani, Pelinel nu şi-a luat Bacalaureatul nici până acum. Chiar dacă a intrat la liceu cu o notă foarte bună, blonda nu și-a dat BAC-ul. A decis să plece din țară, pentru a se dedica unei cariere de model.

Deşi cariera de model s-a încheiat, Valentina nu s-a mai gândit să-şi ia diploma de BAC pentru a urma cursurile unei facultăți. „În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații.

Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Valentina Pelinel, în urmă cu mai mulţi ani, conform 3dots.ro.

De altfel, nici soţul ei, Cristi Borcea, nu a fost un elev eminent. „Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, povestea, în urmă cu mai mulţi ani Gică Maftei, directorul liceului din Fierbinţi.

Totuşi, Borcea a luat BAC-ul 26 de ani, când era deja director de marketing la Dinamo. Apoi, a terminat şi Facultatea de Inginerie și Management a Universităţii private Bioterra.
„Mă întâlnesc cu Borcea şi îmi spune: ”Ştiţi, doamna Silvia, eu am făcut şi facultate!”. L-am întrebat: ”Ce facultate?”. Nici nu ştia cum se numeşte.

Şi îi spun: ”Nu te duci şi tu la examene?”. Mi-a zis: ”E, doamna Silvia, ce să mă duc, trimit carnetul cu caşcavalul în el şi la revedere””, a povestit Silvia Dinu, regretata parteneră de viață a lui Cornel Dinu, într-un interviu acordat în 2011.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari