Secretul mai puţin ştiut despre fiica lui Ion Ţiriac! Dezvăluiri fabuloase despre tânăra care stă în SUA. Totul a ieşit la iveală / Foto

Secretul mai puţin ştiut despre fiica lui Ion Ţiriac! Dezvăluiri fabuloase despre tânăra care locuieşte în SUA. Totul a ieşit la iveală. Bruneta în vârstă de 26 de ani arată fabulos, dar are şi o pregătire pe măsură.

Fata lui Ion Ţiriac uimeşte la fiecare apariţie. Arată senzaţional la 26 de ani, dar nu se opreşte aici. Fiecare apariţie a ei pe reţelele de socializare devine virală.

Secretul mai puţin ştiut despre fiica lui Ion Ţiriac!

Tânăra este una dintre moştenitoarele imperiului lui Ion Ţiriac. Cel mai bogat român are, conform presei de specialitate, o avere de peste 2 miliarde de dolari. În schimb, tânăra locuiește în Statele Unite şi uimeşte la fiecare apariţie pe Instagram. Acolo este urmărită de peste 30.000 de urmăritori. Fanii nu ratează nicio ocazie să îi trimită mesaje.

„O superbă domnișoară„, „Ești frumușică foc„, „Frumoasă femeie” au fost doar câteva din comentariile primite. Unul dintre ei a ridicat ştacheta. „Arăți fabulos, dar lumea nu știe cât de deșteaptă ești!„, i-a scris Gianfranco. Ioana i-a răspuns imediat cu trei emoji.

Urmăritorul Ioanei se referă la studiile tinerei. Aceasta a terminat liceul în București, iar în acest an a absolvit Facultatea de Economie din Miami. Locuieşte în continuare în SUA, acolo unde fostul mare jucător de tenis i-a dăruit un apartament de două milioane de dolari.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis. Este vorba despre Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed