Ion Ţiriac a rămas mască! Femeia care i-a marcat viaţa magnatului, apariţie de senzaţie. Fanii nu s-au mai abţinut / Foto

Ion Ţiriac a rămas mască! Femeia care i-a marcat viaţa magnatului, apariţie de senzaţie. Fanii nu s-au mai abţinut. S-au bucurat de apariţia spectaculoasă a femeii cu care magnatul are doi copii.

O nouă apariţie provocare a femeii care s-a iubit ani de zile cu Ion Ţiriac. Sophie Ayad face furori pe reţelele de socializare, chiar dacă nu se mai află la prima tinereţe.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Miliardarul român şi jurnalista de origine egipteană au împreună doi copii. Este vorba despre Ioana şi Karim. 9 ani s-au iubit cei doi.

Jurnalista încă face furori, deşi a ajuns la vârsta de 53 de ani. Şi-a etalat abdomenul pe Instagram, iar fanii au reacţionat imediat. „Frumoasă, cu o privire caldă„, a fost doar unul dintre mesajele primite de Sophie Ayad.

Jurnalista de origine egipteană a rămas în relaţii bune şi cu magnatul, conform gsp.ro. ”Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.
Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea, în trecut, Sophie, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed