Secretul mai puțin știut al lui Elias Charalambous! Antrenorul celor de la FCSB a plecat din România. Imagini virale cu familia cipriotului / Foto

Secretul mai puțin știut al lui Elias Charalambous! Antrenorul celor de la FCSB a plecat din România pentru a-și petrece vacanța alături de familia sa.

Imaginile cu fiica antrenorului au devenit virale.

Cum arată fiica lui Elias Charalambous

Elias Charalambous și-a prelungit contractul cu FCSB, apoi a plecat în Cipru pentru a petrece vacanța alături de familia sa. Antrenorul are o fiică fotomodel care face furori pe rețelele de socializare. Aceasta colaborează cu o cunoscută agenție de modeling din Cipru.

Adriana postează foarte des imagini în care apare alături de tatăl ei și nu uită să scrie și mesaje precum „Cel mai tare tată din lume”.

Antrenorul mai are și un băiat care joacă pentru echipa națională U16 a Ciprului.

„I-am spus că vreau să văd un singur lucru la el: Când cânți imnul, nu stai acolo. Vreau să țipi ca un nebun. Pentru că este un lucru foarte important. Trebuie să înțeleagă de la vârsta asta. Îți reprezinți țara”, spunea în trecut Elias Charalambous despre fiul său.

Cum l-a convins Gigi Becali să rămână la FCSB

Cipriotul a semnat noul contract și a acceptat să i se scadă salariul la 5.000 de euro pe lună.

„Nu știu cum merg lucrurile cu salariile în România. Nu cred că trebuie să vorbim despre salarii în fața oamenilor. Nu trebuie să arăt dacă salariul meu este adevărat sau nu. Nu citesc informațiile din România. Nu știu să citesc în română.

Trebuie să fiu undeva unde îmi place. Am zis încă din prima zi că îmi place foarte mult aici, iar cei mai importanți sunt băieții care sunt astăzi alături de mine (n.r. Darius Olaru și Florinel Coman)”, a spus cipriotul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed