Elias Charalambous dă cărţile pe faţă! Cum l-a convins Gigi Becali să rămână la FCSB. Antrenorul a spus clar

Elias Charalambous dă cărţile pe faţă! Cum l-a convins Gigi Becali să rămână la FCSB. Antrenorul a spus clar

Elias Charalambous a surprins pe toată lumea! Acesta a dezvăluit motivul pentru care a rămas la FCSB, chiar dacă echipa a ratat titlul.

Elias Charalambous calmează suporterii „roș-albaștrii”

Elias Charalambous calmează suporterii „roș-albaștrii”! Tehnicianul cipriot a virbit despre planurile sale de viitor, după ce Gigi Becali a anunțat că i-a scăzut salariul la 5.000 de euro pe lună.

„De ce ar fi trebuit să nu decid asta? Nu știu cum merg lucrurile cu salariile în România. Nu cred că trebuie să vorbim despre salarii în fața oamenilor.

Nu trebuie să arăt dacă salariul meu este adevărat sau nu. Nu citesc informațiile din România. Nu știu să citesc în română.

Trebuie să fiu undeva unde îmi place. Am zis încă din prima zi că îmi place foarte mult aici, iar cei mai importanți sunt băieții care sunt astăzi alături de mine (n.r. Darius Olaru și Florinel Coman).

Sunt mândru de acești băieți. Ei trebuie să fie mândri de ce au făcut până acum. Am avut discuții. Proprietarul decide”, a spus cipriotul.

Cipriotul recunoaște că Farul merita titlul

„Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua, a meritat victoria. A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi, a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul și pe antrenor.

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici și am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a mai adăugat tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed