Se vinde patul lui Cristiano Ronaldo! Suma uriaşă pentru care a fost scos la licitaţie. Gestul uluitor făcut de cei de la hotel

Se vinde patul lui Cristiano Ronaldo! Suma uriaşă pentru care a fost scos la licitaţie patul în care a dormit portughezul. Gestul uluitor făcut de cei de la hotel. Este vorba despre patul în care a dormit starul portughez în Slovenia.

Slovenii au decis să scoată la licitație patul în care a dormit starul fotbalului. Fanii lui Ronaldo au fost încântați și au răspuns pozitiv provocării.

Se vinde patul lui Cristiano Ronaldo!

Săptămâna trecută Cristiano Ronaldo a fost cazat la un hotel din capitala Sloveniei. Reprezentanții hotelului au decis să scoată la licitație patul în care a dormit fotbalistul, în scopuri caritabile, anunţă site-ul 24ur. Conform site-ului, prezenţa vedetei portugheze care a participat la un meci amical, a provocat o adevărată isterie.

Fanii au luat cu asalt venirea lui și au vrut să urmărească fiecare pas al acestuia. Dorința de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el a fost foarte mare având în vedere popularitatea fotbalistului.

Hotelul Gran Plaza din Ljubljana, unde a cazat echipa portugheză și a decis să scoată la licitaţie patul lui Ronaldo. Preţul de pornire este de 5.000 de euro. Licitaţia se va încheia la sfârşitul lunii aprilie, iar fondurile strânse vor fi donate în scopuri caritabile.

„Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câştigat cu 2-0”, arată site-ul citat.

Ronaldo, achiziție spectaculoasă!

Portughezul și-a achiziționat recent un bolid de lux, Ferrari Daytona SP3. O nouă bijuterie completează colecția de automobile al starului care valorează peste 20.000.000 de euro.

”Cr7” a făcut parte din echipa națională a Portugaliei, care a disputat un amical cu Slovenia, în deplasare, scor 0-2. Lusitanii au mai disputat un amical împotriva Suediei, terminat cu scorul de 5-2, dar Cristiano nu a jucat. Se afla atunci într-o scurtă vacanță cu frumoasa lui soție, Georgina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed