Cu ce se ocupă Cristiano Ronaldo după ce a fost suspendat. Starul lui Al Nassr le-a arătat totul fanilor. Imaginea a devenit virală / Foto

Cristiano Ronaldo nu-și face nicio grijă după ce a fost suspendat. Portughezul le-a arătat fanilor săi cu ce își ocupă timpul liber, iar imaginea a devenit virală.

Starul lui Al Nassr și-a aflat pedeapsa după ce a făcut gesturi obscene pe teren la partida cu Al Shabab. Comisia de Disciplină a decis ca portughezul să vadă din tribune următorul meci al echipei sale, cu Al Hazem.

Cu ce se ocupă Cristiano Ronaldo după ce a fost suspendat

Cristiano Ronaldo nu pare deloc afectat de decizia Comisiei de Disciplină care l-a suspendat o etapă. Lusitanul își vede de programul său și trage tare în sala de forță. Starul lui Al Nassr le-a arătat și internauților imagini, iar acestea au fost rapid apreciate.

Portughezul nu-și scapă din ochi fiul cel mare care vrea să-i calce pe urme. Puștiul joacă fotbal, iar când vine vorba despre pregătirea în sala de forță urmează sfaturile tatălui său.

Gestul obscen făcut de Ronaldo

Internaționalul portughez nu s-a abținut la meciul cu Al Shabab. Fanii l-au scos din sărite după ce au strigat numele rivalului Leo Messi.

Gestul vulgar i-a adus o suspendare de o etapă și va rata întâlnirea cu Al Hazem, de pe teren propriu, din etapa 22 a campionatului saudit.

Ronaldo va plăti și o amendă de 30.000 de euro.

„Respect toate cluburile, iar bucuria după meci exprimă putere și victorie și nu este ceva rușinos. Ne-am obișnuit cu asta în Europa.”, a spus lusitanul în fața Comisiei de Disciplină.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed