Schimbare de ultim moment în căsnicia lui Ilie Năstase! Decizia luată de soția legendarului sportiv, este totul stabilit

Schimbare de ultim moment în căsnicia lui Ilie Năstase! Decizia luată de soția legendarului sportiv, este totul stabilit.

Nu de mult, Ilie Năstase era proprietarul unei impozante vile din inima cartierului Dorobanți-Capitale. Au locuit acolo toate nevestele sportivului, dar uneia nu a fost chip să-i placă.

Ilie Năstase se mută cu chirie

Ioana Năstase a tămâiat să scoată spiritele lui Brigitte din fosta reședință a marelui campion. A adus preoți să facă sfeștanie, degeaba. Dar tot nu s-a simțit bine cu ”energia fostelor” prin preajmă. Cum-necum, l-a convins pe Ilie Năstase să-și vândă vila în care locuia de-o viață. Pe bani frumoși, desigur.

Nasty a cumpărat apoi două apartamente în Constanța, unul soției, unul lui. Și o casă la Hârșova pentru mama soacră. La București, s-a stabilit în complexul luxos al amicului Ion Țiriac, căruia evident i-a plătit.

Acum, Ioanei nu-i mai place nici așa. Iar Ilie Năstase trebuie să cumpere o casă. Pe care cea de-a cincea doamnă Năstase a ales-o deja. Și în care cei doi soți – care s-au liniștit pe moment și nu mai au gânduri de divorț – se vor muta mai întâi cu chirie.

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa.

Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.”, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

”Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a mai spus soția lui Ilie Năstase.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed