Bomba aruncată de Ioana Năstase! Ce spune soția numărul 5 a lui Ilie Năstase despre înșelat? `M-aș fi consolat`

Nu a trecut prea multă vreme de când cea de-a cincea nevastă a legendarului Ilie Năstase arunca, așa, câteva vorbe în presă. Cum că n-ar fi chiar în regulă căsnicia cu Ilie și că ea, Ioana, vede altfel un mariaj.

Spre stupoarea ulterioară a primului lider ATP din istoria tenisului mondial, care știa că lucrurile merg bine și e liniște în casa lor.

”Prefer să plec de acasă!”

Ioana n-a mai spus ulterior ce a vrut să puncteze după 8 martie, însă acum a explicat cum de a supraviețuit relația lor de cuplu, presărată cu destule turbulențe în doar 3 ani.

„Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec de acasă, atunci când îl văd pe Ilie nervos, sau când ceva nu-i pe placul meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau merg la munte, la căluț. Mă întorc cam în două-trei zile sau vine el după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine”, a mărturisit Ioana Năstase pentru cancan.ro.

”Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja!”

În precedentul mariaj, Ilie a fost acuzat constant de Brigitte că o înșeală. Circul era la ordinea zilei, dar Ioana e total diferită de doamna Năstase numărul 4. „Ca orice femeie, vreau să fiu respectată. La capitolul gelozie, n-am treabă. Nu l-am controlat, dar nici nu am simțit că m-ar fi înșelat.

M-aș fi consolat, i-aș fi spus: Ducă-te sănătos, la ce bărbați sunt. Viața e atât de scurtă, încât nu merită să ne batem capul cu așa ceva. Sinceră să fiu, nu am avut probleme să fiu înșelată nici în prima căsătorie, nici în a doua. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja. Dacă aș afla… Chiar nu m-am gândit. Probabil nu m-aș mai căsători din nou, sau nu aș da importanță”, a adăugat aceasta.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed