Bomba aruncată de Ioana Năstase! Ce spune soția numărul 5 a lui Ilie Năstase despre înșelat? `M-aș fi consolat`

Nu a trecut prea multă vreme de când cea de-a cincea nevastă a legendarului Ilie Năstase arunca, așa, câteva vorbe în presă. Cum că n-ar fi chiar în regulă căsnicia cu Ilie și că ea, Ioana, vede altfel un mariaj.

Spre stupoarea ulterioară a primului lider ATP din istoria tenisului mondial, care știa că lucrurile merg bine și e liniște în casa lor.

”Prefer să plec de acasă!”

Ioana n-a mai spus ulterior ce a vrut să puncteze după 8 martie, însă acum a explicat cum de a supraviețuit relația lor de cuplu, presărată cu destule turbulențe în doar 3 ani.

„Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec de acasă, atunci când îl văd pe Ilie nervos, sau când ceva nu-i pe placul meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau merg la munte, la căluț. Mă întorc cam în două-trei zile sau vine el după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine”, a mărturisit Ioana Năstase pentru cancan.ro.

”Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja!”

În precedentul mariaj, Ilie a fost acuzat constant de Brigitte că o înșeală. Circul era la ordinea zilei, dar Ioana e total diferită de doamna Năstase numărul 4. „Ca orice femeie, vreau să fiu respectată. La capitolul gelozie, n-am treabă. Nu l-am controlat, dar nici nu am simțit că m-ar fi înșelat.

M-aș fi consolat, i-aș fi spus: Ducă-te sănătos, la ce bărbați sunt. Viața e atât de scurtă, încât nu merită să ne batem capul cu așa ceva. Sinceră să fiu, nu am avut probleme să fiu înșelată nici în prima căsătorie, nici în a doua. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja. Dacă aș afla… Chiar nu m-am gândit. Probabil nu m-aș mai căsători din nou, sau nu aș da importanță”, a adăugat aceasta.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari